Preferred Partners

Preferred Partners zijn bedrijven en instellingen:

  • Die er belang bij hebben op professionele wijze contact te onderhouden met DVA leden.
  • Die ondersteuning en expertise bieden aan het verzorgen van het DVA kenniscentrum, zowel via events als via de website.
  • Preferred Partnership wordt per branche “exclusief” aangegaan.
  • DVA streeft naar een evenwichtige verdeling tussen Preferred Partners en Aangesloten leden en naar een spreiding in kennisgebied.

De Kempenaer Advocaten

De Kempenaer Advocaten is een fullservice kantoor dat meer dan 200 jaar bestaat. Zo bedienen wij klanten onder andere op het gebied van het arbeidsrecht, bestuursrecht en ondernemingsrecht. Zakelijk betrokken, maar altijd persoonlijk en ongedwongen. Wij hechten aan duurzame relaties, willen weten wat u beweegt en graven diep om tot de essentie van uw juridische vraagstuk te komen. Eerlijk de kansen en risico vooraf schetsen. Soms is schikken ook winst pakken. Wij hebben specifieke aandacht voor het evenementenrecht, meer in het bijzonder voor evenementenlocaties.

Website www.dekempenaer.nl
CP Jan de Wrede
E-mail
Telefoon 0263522852/ 0627336153

Bloem Bloem

Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en eigenwijze accessoires. BloemBloem verhuurt luxe meubilair en decoraties voor grote en kleinere evenementen. Laat u inspireren en verrassen! Wij creëren de juiste ambiance.

Website www.heman.nl
CP Richard Verhoef
E-mail
Telefoon 088 655 4301

AVEX EFFECTIVE BUSINESS COMMUNICATIONS

We begrijpen dat communicatie – in welke vorm van ook – draait om impact. Daar ondersteunen we onze opdrachtgevers in en daarin gaan we ver. We realiseren betrouwbare en bedrijfszekere audiovisuele oplossingen waarmee we ze in staat stellen om te excelleren.

Website www.avex-int.com
CP René Schaddelee
E-mail
Telefoon +31 346 259259

SmaakMakers Compagnie

Wij zijn de SmaakMakers Compagnie. Fabrikant van gastvrijheid, smaak en beleving. Met onze 3 hospitality bedrijven: A&F Horeca Uitzendbureau, De Witte Brigade en Best Working Models én ons Horeca Payroll bedrijf, zijn wij dé one-stop-one-shop partner van vele mooie horecalocaties in Nederland. Alles wat we doen gaat over mensen en met een gepassioneerd team zijn we 100% gefocust en gespecialiseerd in hospitality Dit doen wij met een grote dosis creativiteit, onze Rotterdamse werkmentaliteit, vele trainingen en onze jarenlange ervaring!

Website smaakmakerscompagnie.nl
CP Kim de regt
E-mail
Phone 010-477.91.72

De Boer

Losberger De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie. We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn.

Website www.losbergerdeboer.com
CP Barbara Kalksma
E-mail
Telefoon tel: +31 72 5475 213 | mob: +31 6 42 238 384

Bidfood - Waar professionals elkaar vinden

Als geen ander begrijpen wij de wensen en uitdagingen binnen de horeca. In onze Foodyards en op onze online marktplaats verbinden wij foodprofessionals. Een professionele partner voor uw complete food & non food inkoop.

Website www.bidfood.nl
CP Wim Stroes
E-mail
Telefoon ‪+31 (0)88 – 8008 998

Kitchen Create – grootkeukenleverancier

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme keuken, ingericht zodat deze voor jou werkt. Want, de volgende kritische gast wacht. Samen kijken we wat voor jouw zaak de ideale keukeninrichting is, zodat het keukenteam sneller, efficiënter en constanter kan presteren. Wij zijn every chef’s mate.

Website www.kitchencreate.nl
CP Dave Stroes
E-mail
Telefoon ‪+31 (0)88 - 20 38 000‬