Teka Groep opent De Veenderhoeve

Publicatie datum 24 May 2019

TeKa Groep opende op 17 mei de landelijke evenementenlocatie De Veenderhoeve welke na een aanzienlijke verbouwing officieel geopend. Bruidsparen in Midden-Nederland kunnen hier hun mooiste dag vieren, tevens is de locatie geschikt voor bedrijfsevenementen.

De Veenderhoeve onderging een complete restyling. Zo is het verlaagde plafond verwijderd, waardoor de ruimte ineens veel groter oogt en de originele houten gebinten meer tot hun recht komen. In het interieur zijn veel lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en riet gebruikt. Samen met de zandkleurige betonvloer geeft dat de hoeve een warme, Scandinavische uitstraling.

Verbeterde akoestiek

Ook op het gebied van duurzaamheid kreeg de Veenderhoeve een upgrade. De wanden zijn bijvoorbeeld geïsoleerd, wat zorgt voor extra comfort. Doordat de ruimte hoger is dan voorheen en er een state-of-the-art geluidssysteem is geplaatst, is bovendien de akoestiek van de hoeve verbeterd.

Landelijke entree

Van buiten heeft De Veenderhoeve haar authentieke uitstraling behouden. Bezoekers komen aan op het hoeve-erf, dat door de bomen en planten een landelijk gevoel geeft. Ook karakteristieke elementen zoals de grote openslaande boerderijdeuren en ronde boogramen zijn bewaard gebleven.

Ja-woord

De Veenderhoeve dateert uit 1867 en biedt plaats aan zo'n 250 gasten. De voormalige boerderij is een officiële trouwlocatie. Bruidsparen mogen er elkaar dus het ja-woord geven. Dat kan bij mooi weer ook in de grote tuin naast de hoeve, met een terras dat deels overkapt is met een stretchtent.

Bedrijfsevenementen

De hoeve leent zich niet alleen voor huwelijken, maar ook voor jubilea of kleinschalige zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een congres, netwerkbijeenkomst, workshop of productpresentatie. Pluspunt daarbij is de gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en het feit dat station Veenendaal-De Klomp op loopafstand gelegen is.