Muntgebouw

Publicatie datum 29 Jul 2019

MUNTGEBOUW UTRECHT WINNAAR EERSTE EDITIE PROVINCIE AWARDS 2019!

Utrecht, 1 juli 2019 – Muntgebouw Utrecht mag zich de winnaar noemen van de eerste editie van de Provincie Awards in de categorie XL (capaciteit tot 500 personen). Na vele reviews van gasten heeft het Muntgebouw Utrecht de eerste prijs van de provincie Utrecht gewonnen. 

Over de Provincie Awards
Op MeetingReview zijn locaties beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en eten & drinken. Alle locaties in Nederland kunnen deelnemen aan de Provincie Award van MeetingReview. Het enige wat nodig is om mee te kunnen doen zijn 10 geregistreerde reviews van de laatste 4 jaar. Dit heeft te maken met het betrouwbaarheidsmodel. De locatie met het hoogst aantal punten wint! De basis voor de puntentelling wordt als volgt bepaald: de reviewscore van de locatie op 1 juli maal 100. Een reviewscore van 8,6 levert dan 860 punten op. 

De ontwikkelingen bij het Muntgebouw
Het Muntgebouw Utrecht is de afgelopen jaren verdubbeld in capaciteit en beschikt over maar liefst 27 ruimtes. Deze markante locatie is ruim van opzet en kent indrukwekkende trapportalen en brede gangen. Bijna geen een locatie is zo breed inzetbaar en functioneel als het Muntgebouw. Van groots tot intiem, van filmopnames tot congressen en bedrijfsfeesten; het Muntgebouw is voor vele doeleinden geschikt. 

Op deze locatie ontmoet historie en hedendaagse trends elkaar op verbluffende wijze. En door te ondernemen met gevoel en vanuit het hart staat de gast bij ons altijd centraal!