Keynote Liesbeth en Edwin ter Velde bijeenkomst DVA

Publicatie datum 24 May 2019

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Dutch Venue Association presenteerde Liesbeth en Edwin hun verhaal over hun reis naar en door Antarctica.
Je moet om een dergelijk avontuur te kunnen volbrengen over doorzettingsvermogen beschikken, heel veel balletjes hooghouden en de noodzakelijke funding regelen.
Paralellen die ook opgaan bij het exploiteren en openen van evenementenlocaties. Geef nooit op is wat je van Liesbeth en Edwin leert. En het onmogelijke blijkt vaak toch mogelijk.
Natuurlijk is het plastic en afvalvrij maken van de wereld een hot-issue, ook onder DVA-leden. Zeker gezien de veranderende wetgeving en de houding van consument en opdrachtgevers op dit vlak.
Het moet echt anders. Dat is wel duidelijk als je de verhalen van Liesbeth en Edwin beluisterd.
Hun reis wordt met een aanstekelijk enthousiasme voor het voetlicht gebracht, afwisselend en ieder van uit zijn of haar eigen perpectief belicht.
Door Edwin vanuit de technische en door Liesbeth vanuit de menselijke kant. Het doet wat met je zo’n avontuur.
Hun verhaal wordt gelardeerd met prachtig beeldmateriaal over hun reis naar en door Antarctica.
In de dagelijkse praktijk kunnen we lessen leren en paralellen trekken uit het avontuur van Liesbeth en Edwin ter Velde.
Wat ons betreft was hun keynote een succesvol onderdeel van de Dutch Venue Association voorjaarsbijeenkomst.